Těchto 6 potravin je nejlepších a přirozeným způsobem dokáží snížit vysoký krevní tlak

3813
Sdílejte

Pokud je pro vás takový nápoj až příliš štiplavý, zkuste si čas od času přidat do jídla trochu kajanského pepře.

Pokračování na další straně

3) Nepražené kakao

Kakao je plné bioflavonoidů a jiných protizánětlivých látek. I proto je považováno za výbornou potravinu, velmi nápomocnou v boji proti hypertenzi.

Bioflavonoidy mají vliv na lepší zvládání stresu a také pomáhají snižovat hladiny stresového hormonu, který je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku.

Mnoho studií již ukázalo, že biolavonoidy obsažené v kakau vedou ke snížení krevního tlaku. Chrání také před srdečními onemocněními, která bývají často spojována s vysokým krevním tlakem.

4) Kokosová voda

Kokos je bohatý na draslík, elektrolyty a další výživné látky, které pomáhají regulovat hypertenzi.

Nedávný průzkum ukázal, že u 71 % respondentů vedlo pití kokosové vody k výraznému poklesu systolického krevního tlaku, zatímco 29 % z nich dosáhlo výrazně nižšího diastolického tlaku.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články