Těchto 6 potravin je nejlepších a přirozeným způsobem dokáží snížit vysoký krevní tlak

3813
Sdílejte

Pokračování na další straně

1) Mandle
Denní konzumace byť jen hrsti mandlí může mít výrazný vliv na zlepšení a celkové udržení nižší hladiny krevního tlaku.

Mandle jsou bohaté na mononenasycené mastné kyseliny, které pomáhají snižovat cholesterol v krvi, potlačují záněty a snižují krevní tlak. Syrové mandle pomohou i při snaze zhubnout, zda budování pevnějších svalů, neboť podporují zdravou cirkulaci v těle.

Zkombinujte mandle v vlašskými ořechy a máte v dlani tu nejzdravější směs pro svůj kardiovaskulární systém.

2) Kajanský pepř

Čili papričky jsou jednoznačně nejrychlejší cesta ke snížení krevního tlaku. Vytváří efekt, který rozšiřuje cévy a následně umožňuje lepší průtok krve. Výsledkem je snížení krevního tlaku a tlaku cévních stěn.

Ve vroucí vodě smíchejte 1 polévkovou lžíci pálivého pepře s medem a aloe. Získáte tak výborný a účinný domácí lék na vysoký tlak.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články