Princ Harry a Meghan po ROZCHODU: Expert v tom má jasno… Buď přijde ZMĚNA nebo skončí NA DNĚ!

2178
Sdílejte

Přesto si informaci o spolupráci Harry a Meghan nadále ponechávají na svých webových stránkách. Tím se podle experta snaží poukázat, že jsou otevřeni jen velkým obchodům. „Potenciálním značkám tento krok ukáže, že se zaměřují na velké obchody a chtějí spolupracovat s globálními značkami,“ pokračoval expert. 

Ale ty už o dvojici velký zájem nejeví. Důvodem je kontroverze, která je v posledním období obklopuje. Proto pokud nepřehodnotí svou strategii, mohou dopadnout velmi špatně. „Mám pocit, že přepracovali strategii a vyvinuli nový plán značky, aby zajistily pokračující výdělky. Tento plán se ale zdá být velmi krátkodobý, zaměřený na rychlé výdělky, vysoké ceny s malou životností nebo skutečným dopadem. Brzy se vyčerpají,“ straší expert s tím, že skutečnou otázkou zůstává, co budou moci manželé nabídnout za 5 či 10 let.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články