Mimořádně smutná zpráva: ZEMŘELA Jana Šulcová (†76), hvězda S tebou mě baví svět !

81330
Sdílejte

Jana Šulcová se narodila 12. února 1947. Před kamerou se objevila například v seriálech Byl jednou jeden dům a My všichni školou povinní, výraznou úlohu dostala i v komedii S tebou mě baví svět, ve které si zahrála i její vlastní pražská vila.

Po roce 1989 se ale potýkala se zdravotními i soukromými problémy a načas o ní nebylo moc slyšet. Před sedmi lety se ale připomněla výkonem ve filmu Kobry a užovky režiséra Jana Prušinovského.

Pokračování na další straně

Pražská rodačka absolvovala DAMU a už během studií nastoupila v roce 1969 do souboru MDP, ve stejné době mohli její půvabnou tvář zaznamenat také filmoví a televizní diváci, třeba v jednom z dílů krimiseriálu Hříšní lidé města pražského. Před kamerou i v divadle se prakticky překlápí z jedné role do druhé. „Jediný čas, kdy jsem si dala pauzu, bylo, když se narodily děti…Natočila jsem spoustu filmů, ale nikdy tak, abych nezanedbávala děti,“ vzpomíná bývalá manželka Aldricha Wiznera, s nímž měla dvě dcery, let dříve dopředu.

Ďábel alkohol

„To byla moje malá smrt. Přišli lidé, kteří tam neměli co dělat. Ota Ornest přes dvacet let budoval soubor i repertoár a diváci přesně věděli, na co se chodí do ABC, do Komorního, do Komedie. Oni to všechno zničili,“ popsala trpce ještě po letech důvody svého odchodu z divadla.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články