Malé děvčátko pláče, protože ví, že umírá. Její matka ale odmítla jen nečinně přihlížet její smrti a rozhodla se udělala toto!

1786
Sdílejte

Nebyla to však jen sbírka, protože rodina se také rozhodla vzít si půjčku. Že si prostě půjčí na zdraví své dcery a financují léčbu tímto způsobem.

Ale musím říci, že půjčka nepokryla požadovanou částku, takže museli každý den sledovat svůj účet, aby zjistili, zda se objevili noví dárci.

Pokračování na další straně

Jak to skončilo?

Tento příběh měl naštěstí šťastný konec. První informace souvisí se skutečností, že díky úvěru a laskavým lidem se jim podařilo získat požadovanou částku 180 000 dolarů za 8 týdnů.

V důsledku toho mohla mladá dívka získat alternativní léčbu, která podle předchozích studií a informací měla velmi vysoké procento účinnosti.

A jaká byla léčba?

To má samozřejmě šťastný konec. Tato léčba byla opravdu účinná, takže dívka se zotavila a byla schopna porazit leukémii.

A díky výsledkům této alternativní léčby lékaři říkali rodině, že šance na návrat leukémie jsou velmi nízké. Zmínili, že téměř nulové.

Proto má dívka díky své věrné matce druhou šanci a příležitost užívat si života naplno.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články