Jiřina Bohdalová strhla celou pozornost festivalu na sebe. Dočkala se pokřiků od lidí. Její reakce byla…

111572
Sdílejte

Díky otci už jako dítě znal také festival v Karlových Varech. „Měl mě v padesátce a časem trpěl tím, že si nepamatoval lidi. To mám jinak já už teď,“ přehodil Ondřej s úsměvem a pokračoval: „Nejdřív sem chodil s mámou, která ho předem upozorňovala na producenty, režiséry nebo mladé herce, protože on vůbec nevěděl, s kým se potýká. Potom sem naivně začal brát mě a myslel si, že já to budu vědět. Ale to se moc mýlil, já jsem nevěděl nic,“ zasmál se. Podobný problém má Miroslav Donutil (72).„Vím, že jsou to všechno moji známí, ale ne vždy si vybavím, odkud se známe. Ale když kráčím po ulici, znají mě všichni příznivci. Je velmi fajn, že se ke mně chovají přívětivě. V případě, že je toho už na mě moc a chci mít klid, manželka mě ochrání,“ řekl nám herec.

Pokračování na další straně

Konec Trávníčka v Čechách

Na jedné z mnoha párty, které se konaly v době filmového festivalu, jsme potkali i Moniku Trávníčkovou, manželku herce Pavla Trávníčka (72). Když jsme se jí během konverzace zeptali, kde má manžela, zaskočila nás. „On už pracuje jen v Německu, v Česku si užívá volno. V období kovidu mu mnoho lidí z divadla zemřelo, to ho hodně vzalo. Chce si užívat klidu, proto se omluvil iz účasti ve Varech,“ vysvětlila.

Nejhlavnějším důvodem odchodu z české scény je syn Trávníčkových, který v září nastupuje do první třídy. „Užívá si malého, cestujeme, hodně čte a odpočívá. Říká, že za celý život se už nacestoval dost, všechno si dokázal a už ho přestalo bavit chodit do společnosti. Už se jí nabažil,“ říká.
V Německu prý panují v herecké branži jiné poměry a díky extrémní popularitě Popelky si tam Trávníček užívá velké uznání a slávu. „Příští týden jedeme do Německa, kde dostane od vlády cenu za celoživotní dílo,“ pochlubila se Monika.

Když jsme jí reprodukovali slova prezidenta festivalu Jiřího Bartošky, který na úvodním ceremoniálu řekl, že filmaři jsou jako kronikáři, kteří popisují ne zcela dobrou dobu, ale popisují i ​​naději, zamyslela se a zhodnotila, že časem to možná bude platit io jejím manželovi. „Možná ještě něco vytvoří, ale tak brzy to nebude,“ uzavřela.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články