Jiřina Bohdalová strhla celou pozornost festivalu na sebe. Dočkala se pokřiků od lidí. Její reakce byla…

111572
Sdílejte

Kromě toho, že Jiřina Bohdalová začne koncem prázdnin natáčet nový film, na podzim se vrací i do Divadla Na Jezerce.„Hraje u nás už dobrých dvacet let a mohu potvrdit, že budeme pokračovat s představením Gin Game, kde Jiřinka účinkuje s Milanem Kněžkem,“ řekl nám herec a ředitel divadla Rudolf Hrušínský mladší (76).

Z Bohdalové byla paf podle vlastních slov i modelka Andrea Verešová. „To je dáma par excellence. Famózní. Já ji naprosto miluji a vždycky velmi ráda potkám. Byli jsme spolu iv porotě soutěže Maska,“ pyšní se.

Kamarádi z dětství

Pokračování na další straně

Andrey jsme se zeptali, zda přechovává takový vřelý vztah ik některému ze slovenských herců. „Nechci být sentimentální, ale mnoho z těch, které jsem milovala, už zemřeli. Ať už to byl Janko Kroner…“ říká. Opravujeme ji, že Janko Kroner ještě žije, jestli nemyslela Josefa. „Ano, Jožko Kronera. A když mluvíme o Jankovi, tak Janko Koleník. To je takový slovenský Alain Delon. Ale já už slovenskou televizi moc nesleduji,“ prozradila.

Bližší jí bylo téma oděvů. „Každý den jsem se tři – či čtyřikrát převlékla. Podle toho, kolik bylo akcií. Měla jsem nabaleno více věcí, než když jedeme na dvoutýdenní dovolenou. Je to náročné,“ zhodnotila.

Dara Rolins (50) má v porovnání s vrstevníky výhodu, že díky dětské kariéře měla možnost mnohé legendy setkat živě nebo s nimi dokonce pracovat. „Ivan Krajíček, Michal Dočolomanský, Karel Duchoň, Julo Satinský… Jula jsem zbožňovala, i on mě měl velmi rád. Já si je pamatuji všech. Milan Lasica mě dokonce učil na konzervatoři. Od spolužáků jsem poslouchala, jak je super, že se s nimi znám, ale přáli mi to. Brali to tak, že patří do mé slavné bubliny,“ řekla nám v autě cestou do hotelu.

Lola v rozpacích

Na aktuální ročník festivalu bude mít speciální vzpomínku i zpěvaččina dcera Laura Homolová (15). Oficiálně se tam poprvé po boku slavné Relikvie objevila na červeném koberci. „Až na poslední chvíli si uvědomila, že jde opravdu o velkou věc. Když jsme se blížili festivalovým autem ke koberci a viděla tam všechny ty lidi a kamery, měla z toho nervy a byla v rozpacích. Ale myslím, že to zvládla velmi dobře. Na druhé straně to pro ni není nic takového, co by ještě neviděla. Zrovna teď si to vyzkoušela sama na vlastní kůži,“ zhodnotila. Stejně jako Dara je v showbyznysu doma už od dětství Ondřej Brzobohatý (40). Díky slavnému otci Radku Brzobohatému a mámě Haně Gregorové znal slavné hvězdy iz obývacího pokoje jejich domu.„Chodíval k nám Jiří Lábus, Olda Kaiser, Jiří Kodet, Láďa Štaidl… Bylo jich mnoho. Vnímal jsem, že jsou slavní, ale pro mě to byli milí a zábavní strýčci,“ poznamenal.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články