Jeniffer Lopez je pořádná mrcha. Naoko velká láska s Benem, za zády mu uštědřila ránu pod pás

5232
Sdílejte

Jennifer natočila také video na podporu prodeje. V něm vysvětlovala, že budou mít doma návštěvu a jelikož už nemá žádnou láhev, šla na nákup do obchodu. Fanoušci byli jejím chováním pobouřeni. Ihned ji zasypali negativními komentáři a kritizovali, jak to mohla Benovi udělat. Pro abstinující alkoholiky je důležité, aby se vyhnuli takovému prostředí, kde ostatní popíjejí, aby se v nich opět nespustila chuť na drinky.

„Myslím, že je velmi nechutné mít vlastní značku alkoholu a prodávat ji, když se tvůj manžel zotavuje ze závislosti. Mnoho lidí toto trápení nechápe. Možná by ti pomohla pochopit ho účast na skupinovém setkání, kde se dozvíš, jak bys ho měla podpořit a pochopit i své vlastní hranice. Jsi úžasná žena, ale mnozí nechápou, že závislost je nemoc jako rakovina, která zabíjí lidi a mnozí závislí budou mít problém vyjádřit své potřeby a touhy. Miluješ Bena z celého srdce, ale propagace alkoholu není zdravý způsob, jak ho podpořit,“ v jednom z komentářů zpěvačce vzkázala fanynka.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články