Francouzský krémeš z listového těsta! SNADNÁ PŘÍPRAVA

4228
Sdílejte

Jednoduchý a určitě stojí za to, vyzkoušet ho!

Ingredience:

Těsto:

  • 1 bal.lístkové těsto

Vanilkový krém:

  • 1 l mléko
  • 8 ks vejce
  • 300 g cukru
  • 100 g hladká mouka
  • 1 lusk vanilka
  • 25 g želatina

Recept pokračuje na další straně

Šlehačková vrstva:

  • 400 ml smetana ke šlehání
  • 2 lžíce moučkový cukr
  • 2 bal.Smetafix

Vrch:

  • 1/2 lžičky instantní káva
  • 5 lžic mléko
  • 200 g cukru
  • 70 g másla

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články