7 nejmomentů z Varů: Nezmar Bohdalka. Trávníček se omluvil se šokujícím vysvětlením…

4037
Sdílejte

Bývalá první dáma Česka otevřela festival velkou párty, kde obdržela štědrý dar. Kromě zábavy přijala šek v hodnotě 1,5 milionu korun pro svou nadaci Dagmar a Václava Havlových VIZE 97. Peníze tak pomohou obětem domácího násilí. Kromě toho ve stejný den stihla módní přehlídku Beaty Rajské. V neděli se zastavila na party v Becherově domě, kde vyslechla vystoupení Ondřeje Brzobohatého.

3. Brzobohatý s nalakovanými nehtami a polonahou partnerkou

Daniela Pisařovicová, Ondřej Brzobohatý

Pokračování na další straně

Ondřej Brzobohatý (40) a Daniela Písařovicová (44), kteří se teprve nedávno zasnoubili, vyvolali nebývalou pozornost. Po odhalení, že hudebník rád navštěvuje párty, kde se převléká za ženu, přišel s načerno nalakovanými nehty. Jeho partnerka odhodila zábrany a po festivalu se procházela pouze v saku, pod kterým nic neměla.

4. Princ z Popelky ukončil kariéru

V Karlových Varech jsme potkali také Moniku Trávníčkovou (37). Na módní přehlídce Beaty Rajské jí překvapivě nedělal gardě manžel. Důvod? Herec Pavel Trávníček (72), známý jako princ z kultovní pohádky Tři oříšky pro Popelku, se podle ní cítí unaveně. Jak řekla pro PLUS 7 DNÍ, ukončil hereckou kariéru a věnovat se chce už jen potomkům.

Pokračování na další straně

5. Premiéra Rolincové dcery na červeném koberci

Festival Karlovy Vary: Dara Rolins přišla is dcerou Lolou. Ta měla na červeném koberci premiéru.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články