Žilková zareagovala na drby o jejím soukromí : Takové jsou naše svatební plány

1254
Sdílejte

„Zavolala jsem Pepu Holomáčovi a bála jsem se, že bude zaskočen. Naštěstí se tomu jen rockersky zasmál a řekl, že to je super a že by mě měl požádat o ruku, jinak to bude první svatba, kde nebude ženich, ani nevěsta,“ herečka prozradila , jak oba zareagovali na takové řeči o jejich soukromí.

Žilková dokonce přiznala, že jí tyto drby přinesly alespoň několik úsměvných situací. Jelikož se údajná svatba přetřásala iv médiích, tak o ní už slyšelo mnoho lidí. Mnozí tomu uvěřili a dokonce Veronice blahopřáli. „I když jsem žádná slova o svatbě nikdy neřekla, mnoho lidí mi dnes gratulovalo. Dokonce mi jeden pán pomohl s nákupem se slovy, že jsem určitě nakupovala věci na svatbu, takže mi rád pomůže,“ zasmála se nad kuriozitami, které zažívá kvůli takovým vymyšleným informacím.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články