Velký horoskop na ČERVEN: Kdo si vydělá peníze navíc a koho čeká překvapení v lásce?

1963
Sdílejte

Rak   

Necháváte se unášet osudem as otevřenou náručí přijímáte vše, co vám vesmír nachystá. Svobodní Raci se obklopují přáteli, ale nebrání se ani nápadníkům, kteří je zvou na rande. Zejména v polovině června máte možnost pustit si do života někoho nového. V zaměstnání děláte malé, ale jisté krůčky dopředu. Do 10. máte chuť rozšířit své obzory. Láká vás další studium a podnikáte i pracovní cesty.   

Lev   

Červen je hodně o citech. Mars s Venuší vnášejí do života Lvův žárlivost a dramatické chvíle. Komplikace to přinese do čerstvých známostí, kde kvůli přehnaným emocím může dojít k rozchodu. Ani pracovní sféra není bez chybičky. Je třeba pohnout se z místa a pracovat na sobě. Kvůli planetě válek může docházet k třenicím, těžko se také soustředíte. S penězi zacházejte opatrně, nedoporučují se půjčky.  

Panna 

Milé Panny, v šestém měsíci roku se radujete z přízně prosperujícího Jupitera. Přináší skvělé příležitosti v lásce i pracovní sféře. Do 10. června mu pomáhá Merkur, díky kterému dokončíte důležité úkoly. V další dekádě si raději nepřibírejte další úkoly. Hrozí, že byste nestačili splnit zasmluvené termíny. Kolem 16. června se vyhněte podávání nejrůznějších žádostí, včetně těch pracovních.   

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články