Vážila přes 200 kilo, ale muže přitahovala jako magnet. Helena Růžičková za celý svůj život zhubla 766 kilogramů

17080
Sdílejte

Helena Růžičková (13.6.1936 – 4.1.2004) – česká herečka

„Chlapy uměla vždy korigovat. Pamatuji si na jednoho krásného mladého číšníka z hotelu. V noci mezi nimi něco proběhlo a on byl do ní blázen. Ráno se sedělo při snídani a on říká: A co si dá Helenka? A Helena vyfoukla kouř, podívala se na něj: My se nějak blíže známe?“ vzpomínal Glazar, který přiznal, že Helena měla spoustu milenců, ale ti nesměli ohrozit její manželství. Celý život milovala jen svého manžela.

Neměla strach
Svou přímost a odvahu Helena Růžičková neskryla ani tehdy, když jí po náhlé smrti syna i manžela diagnostikovali rakovinu. „Řekli mi, že mám v břiše rakovinu. Vzala jsem to na vědomí, šlus a bylo to. Nezřítila jsem se – Ježíš, já umírám. Prdlajs! Žádné takové! Když člověk má sílu, může překonat ledacos,“ říkala herečka. Tvrdila, že rakoviny se bát nebude.

„Některé nemoci jsou parchanti zbabělí a stačí na ně jen zadupat. Jiné však mají fyzičku a obrovské sebevědomí. K takovým borcům patří i rakovina. Ta má pověst favorita, a proto se jí lidé většinou tak leknou, že se s ní ani nepustí do boje. Já však strach nemám a postavila jsem se jí čelem. Vždy jsem se tak ke všemu musela postavit, protože žádnou životní bitvu za mě nikdo jiný nevybojoval,“ napsala v knize Deník mezi životem a smrtí herečka.

Rakovině nakonec podlehla v lednu 2004. Od té doby podle jejích přátel proteklo Vltavou hodně vody, ale vzpomínky na ni nedokáže odnést ani ta nejsilnější řeka .

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články