Vážila přes 200 kilo, ale muže přitahovala jako magnet. Helena Růžičková za celý svůj život zhubla 766 kilogramů

17080
Sdílejte

Když její vyšší váha začala přinášet i zdravotní problémy, tehdy vyzkoušela diety. „Mám pocit, že kdybych si sedla před zrcadlo, viděla bych, jak tloustnu. Vedle mě je každá obézní žena jen drobeček a musí se cítit jako modelka,“ smála se herečka.

Helena Růžičková a František Peterka v komedii
Příště budeme chytřejší, staroušku! (1982)
režie – Petr Schulhoff

Když milence zlato, tak manželce diamanty

Váha Helenu Růžičkovou stereotypně předurčovala k veselým postavám, v soukromí však byla podle mnohých velkou dámou , která svým obrovským srdcem a charismatem dokázala pomotat hlavy mnoha mužům.

„Helena se moc líbila chlapům. Svého času ji miloval i Dean Reed, krásný Američan, který emigroval do NDR,“ prozradila Marie Formáčková, která přiznala, že Helena Růžičková měla vztah s mnoha krasavci. Nevěrnost podle přítelkyně zdědila po svém otci, který měl také milenky s jasným pravidlem – nikdy nesměly ohrozit jeho manželku. „Řídil se tím, že když milence zlato, tak manželce diamanty,“ vysvětlovala Formáčková.

Dohoda o nevěře

Hereččina přímočarost a upřímnost údajně muže přitahovaly jako magnet a přestože byla 48 let šťastně vdaná, o nevěře mluvila zcela otevřeně. S manželem totiž měli zvláštní dohodu.

„Mohu spát s jinými muži, ale nikdy nesmím být manželovi nevěrná,“ smála se herečka, která se proslavila větou „ Sex, to ano! Ale být nevěrná manželovi, to nikdy!“ Růžičkové dlouholetý herecký kolega a prý i poslední partner Václav Glazar řekl , že její milenecké vztahy nikdy netrvaly dlouho .

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články