Toto je nejtoxičtější ryba v našich obchodech. Bohužel, Češi ji konzumují nejvíc!

1011
Sdílejte

Držitelé rekordů, včetně Islanďanů, spotřebují 20 kg ryb ročně, Češi – pouhých 5 kg. A přestože odborníci doporučují častěji sahat po rybách, protože jsou zdrojem např. omega-3 mastné kyseliny, buďte opatrní. Některé druhy jsou mimořádně škodlivé.

1. Ryby místo masa. Stojí to za to?
Slováci trpí ve velké míře kardiovaskulárními onemocněními , které jsou také první příčinou úmrtí na Slovensku z hlediska frekvence. Za epidemií srdečních a cévních chorob stojí i nesprávná strava založená na zpracovaných potravinách a červeném mase . Odborníci proto už léta vybízejí, aby vepřové kotlety či mleté ​​maso nahradili porcí ryb a sáhli po ní alespoň dvakrát týdně.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články