Tajemství odhaleno! Pokud něco opravdu moc chcete, je třeba udělat TUTO jednu věc a skutečně se to stane…

18813
Sdílejte

To ovšem neznamená, že nepotřebujete v životě touhy a přání. Důležité je, abyste se nestali rukojmím vlastních tužeb. Podívejme se na příklad ze života. Předpokládejme, že člověk si velmi přeje uzavřít obchodní dohodu s jinou firmou. Vytvoří si závislost: „Pokud to dokážu, ukážu, že jsem nejlepší.“ Nyní obrátí své vnímání a pozornost jen na výsledek, na to, jak silně chce dosáhnout toho, co si přeje.

Může se zdát, že není nic špatného na tom, když se člověk soustřeďuje na svůj cíl. Nicméně, při vytváření plánu k jeho dosažení si odebírá šanci na pomoc z vesmíru. Pokud se něco pokazí, člověk začne být nervózní, protože ne všechno jde podle plánu a jinou možnost k jeho dosažení nevidí. A To je kámen úrazu! Kdo řekl, že cílů dosáhnete tak, jak jste si je naplánovali vy?

Kromě toho, člověk ztrácí celé to potěšení když už něčeho dosáhne a tak se z vytouženého snu stává jen obyčejná věc.

Jak to tedy dělat správně?

Nejprve si definujte, co opravdu chcete a představte si, že už to máte. Pak jen jednejte a dělejte to, co bude potřeba. Někdy se vám bude zdát, že to s vaší touhou vůbec nesouvisí, ale věřte, že výsledek vás přesvědčí o opaku.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články