Nejhorší obavy se potvrdily: Nález trosek je nezpochybnitelný, ponorka u Titanicu byla zničena explozí!

5747
Sdílejte

Mearns popsal kapotáž ponorky ve tvaru „jako rybí ocas“. Říká: „Pokud jsou kapotáž a rám zničeny, pak se s celou konstrukcí stalo něco opravdu špatného.“ Podle Meance se zatím nepodařilo najít trup letadla, ve kterém se nacházeli pasažéři.

Aktualizováno 19:38 – Nyní je to smutná jistota! Turistickou ponorku Titan rozdrtil obrovský tlak vody v hloubce 3800 metrů. Přistávací rám a zadní kryt chybějící ponorky byly objeveny na mořském dně, informuje BBC.

Podle expertů zapojených do pátrání to naznačuje, že loď utrpěla „katastrofickou implozi“, která si musela vyžádat životy všech pěti lidí na palubě.

Našli trosky
„V oblasti, kde po pohřešované ponorce pátrají dálkově řízená plavidla, byly nalezeny trosky,“ napsala pobřežní stráž. V 15:00 místního času (21:00 SELČ) ohledně tohoto nálezu uspořádá tiskovou konferenci.

Pátrání po ztraceném plavidle ve čtvrtek překročilo kritickou hranici 96 hodin, kdy se na palubě podle výpočtů USGC měly utratit zásoby vzduchu. Miniponorka Titan se ztratila v neděli během plavby k vraku Titanicu, který leží na dně Atlantského oceánu v hloubce kolem čtyř kilometrů. Přibližně po hodině a 45 minutách plavby miniponorka přestala komunikovat s kanadskou výzkumnou lodí Polar Prince, která ji doprovázela.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články