Jaké je magické číslo vaší duše? Prozradí o vás mnohem víc, než jste si mysleli…

7680
Sdílejte

Číslo materiálního úspěchu, spolehlivých lidí, schopných dovést vše k dokonalosti. Na jedné straně toto číslo symbolizuje totální převrat, revoluci a na druhé náboženskou zaujatost, filozofické myšlení a neodvratnost daného vývoje, které pohlcuje veškeré chování jeho nositele.

Lidé s číslem 8 se velmi liší od ostatních lidí. Své city skrývají, proto si o nich lidé nevědí co myslet. Jsou spíše osamělí, a velmi těžko nacházejí porozumění v okolí. V profesionální oblasti je číslo 8 symbolem úspěchu v podnikání, a nebojácnosti ve všech oblastech života, zvláště v obchodě a průmyslu. Osmičky jsou lidé s nadáním pro řízení kolektivu. Mají velmi vynikající administrativní schopnosti.

Číslo duše 9.

Univerzální číslo, nesoucí charakteristické rysy všech čísel. Symbol úspěchu a dokonalosti. Číslo 9 je celoživotním zasvícením svého nositele, odhaluje mu všechna tajemství života, smrti a znovuzdrození. Devítka je vysoce inetlektuální osobnost vládnoucí velkou fyzickou silou ve všech jejích podobách. Je schopna uvolnit a rozvíjet obrovský potenciál. Úspěch nositele devítky spočívá v tvořivém a uměleckém nadání. Má zázračné magnetické schopnosti. Hlavním problémem těchto lidí je neznalost cesty, po které mají jít. Často si sami své schopnosti neuvědomují.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články