Jak je na tom po dvou letech v komatu Josef Laufer prozradila česká zpěvačka…

14017
Sdílejte

‚Pravidelně otce navštěvuje a kontaktuje se přitom s lékaři jeho jediná dcera Ester Lauferová (53), která informuje čas od času o jeho stavu i veřejnost prostřednictvím médií.  „Kdyby se stal zázrak a otcův stav by se radikálně zlepšil, tak mi věřte, že byste se to rychle dozvěděli. Jeho stav je ale stejný. Není to horší ani lepší. Rozumím tomu, že se o něj veřejnost zajímá, ale žádné novinky nejsou,“ i nedávno odpověděla na otázky zpěvákova dcera.

Ještě necelý rok před operací na oslavě své jubilejní osmdesátky v roce 2019 byl Josef Laufer plný života. Vzpomínala na něj jeho kdysi blízká spolupracovnice, zpěvačka Vlasta Kahovcová (78). „Pepík ještě vystupoval na svém velkolepém koncertu k 80. narozeninám v Hybernii. Tři hodiny neslezl z jeviště. Pak se na opulentním rautě věnoval všem až do čtvrté hodiny ranní. Teď už léta leží připojený na přístrojích a jen dívá,“ popsala Kahovcová současný Lauferův . stav Z jejích slov lze vyčíst, že zpěvák zřejmě střídá fáze bdění a spánku, ale k vědomí schopnému komunikovat a reagovat nepřišel.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články