Ivana GOTTOVÁ a NOVÝ MUŽ? Majitel české televize to řekl jasně

3282
Sdílejte

Podle Soukupa je Ivana Gottová jednou provždy manželkou Karla Gotta a tomu se musí přizpůsobit. Jinak se prý setká s kritikou.

Právě na toto upozornil Jaromír Soukup, mediální magnát, majitel české TV Barrandov a partner influencerky Agáty Hanychové. Zamyslel se také nad tím, proč je po smrti Karla Gotta tak obrovský zájem o jeho vdovu. „Co nás na ní tak fascinuje? Možná máme pocit, že patří tak trochu nám všem. Nebo Karel Gott patřil nám všem. Byl dlouhá léta svobodný mládenec, vědělo se, že se mu ženy líbí a fanynky tak měly pocit, že jim patří. Nevím, jestli to byl od něj marketingový tah, ale nakonec se usadil s Ivanou. A to všechno se přeneslo tak trochu na ni. A i ona patří nám všem,“ míní Soukup .

A právě to je podle něj prokletí Ivany Gottové. „Ať udělá cokoliv, ať se jen malinko vzdálí od ochrany jména pana Gotta a pokračování v jeho odkazu, tak se setká s kritikou,“ míní Soukup. „A předpokládám, že časem si najde partnera. Za to se nevyhne kritice a její nový partner zase porovnává s panem Gottem,“ upozornil Soukup.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články