Ivana GOTTOVÁ a NOVÝ MUŽ? Majitel české televize to řekl jasně

3282
Sdílejte

Ivana a její dcery se na veřejnosti objevují většinou jen na vzpomínkových akcích, které připomínají Karla Gotta. A ačkoli by se zdálo, že kromě milovaného manžela a otce jim nic nechybí, není tomu tak. Známý muž z mediálního prostředí nyní nahlas řekl smutnou pravdu o Ivaně Gottové!

Karel Gott byl fenomén, který v našich končinách nemá obdoby. Přestože už téměř čtyři roky není mezi námi, lidé na něj nezapomněli. Pozornost veřejnosti, které se zpěvák za života nedokázal vyhnout, se nyní přenesla na jeho vdovu a dcery.

Ivana se snaží soukromí své i své dcery chránit, přesto je každý jejich krok pod drobnohledem veřejnosti . A ať udělají cokoliv, okamžitě se lidé zamýšlejí, co by k jejich počínání řekl Karel Gott.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články