Dyk šokoval! Na rozhovor přišel ve vulgárním tričku a TYTO vyjádření asi nikdo nečekal!

103653
Sdílejte

Dotkl se i problematiky umělé inteligence a sociálních sítí. Nezdá se mu, že si každý může na nich psát co jen chce a také, že kdokoliv, kdo má lepší fotoaparát v mobilu už může vytvořit film, čímž zřejmě mířil na film Banger, natočený celý na mobil. Ten na Českých lvech bodoval, když získal cenu za střih a Marsell Bendig za nejlepšího herce ve vedlejší roli. Dykův film Il Boemo sice získal ceny za nejlepší hraný film, kostýmy a režii, ale Dykovi se cena za herecký výkon v hlavní roli neušla. Navzdory úspěchu na Českých lvech, v kinech se film Il Boemo netěšil velké návštěvnosti  „Předpokládal jsem, že vytvoříme něco umělecky hodnotného, ​​co bude moci někomu něco předat a zároveň to nebude kamenákovité, takže na to nepůjdou masy,“  vysvětlil na obhajobu filmu. 

Vojta Dyk si zahrál ve filmu Il Bomeo, navzdory uměleckému provedení a snaze zaujmout publikum, návštěvnost kin nesplnila očekávání jeho tvůrců: 

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články