Dyk šokoval! Na rozhovor přišel ve vulgárním tričku a TYTO vyjádření asi nikdo nečekal!

103586
Sdílejte

Mnozí fanoušci Vojtěcha Dyka (37) ho v jeho posledním rozhovoru pro pořad Spotlight anad ani nepoznávali. Jinak vždy uctivý a rozvážný herec a zpěvák překvapil názory na dnešní společnost.

 Už triko s nápisem Lidem je*e, které měl na sobě, leccos naznačovalo. Z jeho odpovědí byla rozpačitá i moderátorka, a když se ho rovnou zeptala, proč si myslí, že přišel na rozhovor, odpověděl, že to vlastně neví, ale asi hlavně proto, aby si popovídal o své hudbě. O té toho však moc nenamluvil, spíše překvapil názory.

‚Kontroverzní vystoupení Vojtěcha Dyka v pořadu Spotlight zřejmě zklamalo jistou část jeho příznivců. Není zvykem, aby známé tváře otevřeně vyjadřovaly v tomto duchu. „Mám pocit, že se trošku devalvuje talent. Nabralo se strašně mnoho ukrajinských spoluobčanů, tak to bude podle mě směřovat k tomu, co se stalo například v Německu nebo ve Francii, kde se ty menšiny stanou v uvozovkách velkými menšinami a tu práci, kterou dříve dělali Češi, budou nyní dělat Ukrajinci a Vietnamci. Někde ti lidé musí pracovat,“  shrnul svůj postoj dávajíce najevo, že není použit stejný metr.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články