Díky TOMUTO TRIKU jsem se jednou provždy zbavila závislosti na sladkostech a dokonce i na pečivu!

1181
Sdílejte

Sečtete-li lidi trpící cukrovkou a obezitou velmi rychle pochopíte, že problém s touto závislostí má problém velká část populace. Naštěstí se tyto informace rychle šíří a lidé se cukru zbavují. Jen je to trochu obtížnější, než byste si mohli myslet. Nabízíme vám několik skvělých triků, jak lze tento proces urychlit.

#1 Začněte den bílkovinami

Bílkoviny v každém jídle – zejména ve snídani, jsou klíčem k vyrovnávání hladiny cukru a inzulínu v krvi ak potlačení chuti na sladké. Začněte den vejci z farmářského chovu nebo proteinovým koktejlem.

Jezte oříšky, semínka, vajíčka, kuřecí maso nebo maso ze skotu krmeného trávou v každém jídle. Velikost jedné porce je 110 – 170 gramů nebo velikost vaší dlaně.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články