Budete překvapeni, co se děje s vaším tělem po nalakování nehtů!

984
Sdílejte

Toluen – rozpouštědlo, které dodává nehtům hladký povrch a zachovává pigment. Toluen může ovlivnit centrální nervový systém a způsobit reprodukční poruchy. Bolesti hlavy, slabost, mdloby a nevolnost jsou jen některé z pravděpodobných následků použití laku na nehty.

Formaldehyd – bezbarvý plyn, který pomáhá zvyšovat životnost laku. Pokud trpíte alergiemi, kontakt s formaldehydem může způsobit dermatitidu a možné chemické popáleniny. V závažnějších případech může způsobit poruchy srdečního rytmu, křeče a rakovinu.
Na vůni se používá dibutylftalát. Přítomnost této nebezpečné složky může způsobit endokrinní poruchy, gynekologická onemocnění a onemocnění dýchacího traktu.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články