7 vesmírných zákonů, které vám navždy změní život: Nikdo neumí vysvětlit, kdo je vymyslel, ale FUNGUJÍ

1469
Sdílejte

4. Zákon nepřipoutanosti
Jasné, je super mít muže, skvělou práci, dobré děti, dostatek peněz a modré z nebe. Avšak ani když vám tohle všechno naservíruje osud jako na stříbrném podnosu, neznamená to, že budete opravdu šťastná. Štěstí je totiž ve vás a nikdo a nic na světě vám ho na věčné časy nezaručí. Svá přání vnímejte jako možnosti, které vám život nabízí, nikoli jako podmínky ke štěstí.

5. Zákon dávání a přijímání

Jedním z nejzákladnějších principů vesmíru je: Kdo dává, ten dostává. O tom mi kdysi vyprávěla i známá koučka Marie Diamond, která má třeba i toto pravidlo: Když potká někoho, kdo potřebuje finanční pomoc, dá mu tu největší papírovou bankovku, kterou má v tu chvíli v peněžence. Takto pomohla ženě s dítětem a dala jí v té době své poslední peníze – nu a zanedlouho se jí podařilo uskutečnit její sen o vlastní firmě a o peníze od té doby neměla nouzi.

Takže: Kdo dává, ten dostává, kdo jen bere, tomu také vezmou. Chcete mít lásku? Dávejte lásku. Potřebujete uznání? Dávejte ho ostatním. Potřebujete peníze? Nebojte se o ně podělit. Vypadá to jako totální klišé, ale není. Jen nesmíte něco dávat s pocitem, že za to něco dostanete. Tím se tok energie zastaví.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články