Z lásky k ní oželel i touhu po miminku. Štefan stál u Hany Zagorové i v těch nejtěžších chvílích

1038
Sdílejte

Že se mu za zpěvačkou stýská,přiznal i v rozhovoru pro program Showtime na CNN Prima NEWS. „Není to snadné. Měli jsme manželství bez mráčku. Nikdy jsme se nehádali. To bylo opravdu nádherné. Stále na ni myslím. A nechci tomu uvěřit. Chtěl bych se probrat a říct si, že to byl jen strašlivý sen. Chybí mi, strašně mi chybí,“ uzavřel smutně Margita.

Hana Zagorová (†75)

Na hudební scéně se pohybovala více než 50 let. Poprvé na sebe upozornila začátkem 60. let v ostravské soutěži Hledáme nové talenty. Nejvíce ji však proslavily hity jako Duhová víla nebo Ta pusa je tvoje. Její popularita dosáhla pomyslného vrcholu mezi lety 1977 až 1985, kdy se jí podařilo získat celkem devět Zlatých slavíků. Díky herecké přípravě na brněnské Janáčkové akademii múzických umění získala později i roli ve filmovém muzikálu Trhák, odkud pochází její nezapomenutelný duet se slovenským hercem Jurajem Kukurem Lásko, amore. Byla nesmírně populární a lidé ji zbožňovali, dokonce se stala múzou mnoha umělců.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články