Trauma hvězdy kultovního českého seriálu. Vojáci stříleli na její kočárek

1233
Sdílejte

Kudláčková se narodila 21. srpna 1968, tedy přesně v době vpádu vojsk Varšavské smlouvy do Československa. Její rodiče namísto vychutnávání si nejkrásnějšího období se svým děťátkem zažili dny hrůzy. Chybělo opravdu jen málo a Michaela by už jako miminko přišla o život. Ve více momentech při ní stáli všichni andělé strážní.

„Narodila jsem se ve tři čtvrtě na šest ráno a asi o dvě hodiny později přinesli lékaři děti maminkám, aby si je vzali, že nemohou ručit za jejich životy. Do pokoje k nim vtrhl Rus se samopalem a čuměl mezi dveřmi. Chvíli nato se všichni utíkali skrýt do podzemí a po cestě viděli z okna přes zahradu hořet trakt dětského oddělení, odkud personál vynášel další děti,“ Kudláčková popsala pro strastiplné chvíle, které tehdy zažívala její maminka.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články