Tibetský horoskop: Zjistěte, co jste si do vašeho života přinesli z minulosti! Stačí zvolit rok, ve kterém jste se narodili…

1446
Sdílejte

Parkha Da

Vaše svoboda je pro Vás prvořadá. A to i přesto, že na Vaše okolí může mít Vaše jednání dalekosáhlé následky. Nenecháte se spoutávat, nepostojíte tam, kde Vám řeknou. Odmítáte se vzdát nezávislosti a nezajímá vás, co bude zítra. Rodina je pro Vás důležitá, ale Vy jste víc. Možná je načase, abyste popřemýšleli nad hodnotami života. Jednou se může Vaše nezávislost otočit proti Vám a Vy zůstanete naprosto osamocení.

Parkha Kin

Z minulosti si nesete pocit méněcennosti. Projevujete to i navenek, a proto Vám Vaši nejbližší touží splnit každé přání a považují Vás za slabý článek. Přestože Vás milují, měli byste si uvědomit, že zde nebudou věčně a jednou se budete muset postavit na vlastní nohy a probíjet se životem sami. Relaxujte, čerpejte energii a lásku, ale naučte se být životaschopnějším člověkem i partnerem.

Parkha Khen

Navenek působíte jako sebevědomý člověk, okolí Vás vnímá jako radikálního, ale je to jen iluze. Uvnitř je pro vás důležité vědět, že vás potřebují. Pokud to nevíte, pak ztrácíte rovnováhu a upínáte se na materiální věci. Vztahy posouváte do pozadí. Naučte se rozlišovat a nehrajte formu. Každý člověk má city a nemusí je ukrývat pod ulitu siláka.

Parkha Lee

Klid, rovnováha a harmonie. Tyto hodnoty se snažíte přetvářet i do Vaší rodiny, a tak se silou mocí vyhýbáte konfliktům, hádkám, nespokojenosti. Vždy se vše snažíte ututlat a přitom zapomínáte, že vyhovět všem se vždy jednoduše nedá. Měli byste být rozhodnější a uvědomit si, že život není jen procházka růžovou zahradou, ale někdy sebou přináší i těžší chvíle, kdy je třeba si věci říct tak, jak jsou. Někdy nemá smysl dělat kompromisy, které nikomu nepřinesou nic. A už vůbec ne zametat věci pod koberec.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články