Super recept na „teplou zmrzlinku“: Sladká pěna pokrytá čokoládou a křupavá oplatka, mňam…

1007
Sdílejte
Příprava:
  1. V misce míchejte bílky, cukr a vodu po dobu jedné minuty. Po uplynutí této doby umístěte mísu nad vodní lázeň a směs míchejte 12 minut (mísa se nesmí dotýkat horké vody). Krém bude stále hustší.
  2. Potom mísu vyjměte z vodní lázně, přidejte kyselinu citrónovou a aroma a míchejte ještě půl minuty.
  3. Hotovým krém naplníme kornouty, polijeme čokoládou a můžeme podávat.
Dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články