,,SPÍCÍ PRINCEZNA” takto ji přezdívají lékaři. Její matka je zoufalá a nikdo jim neumí pomoci!

10687
Sdílejte

„Tohle není kóma, ale normální spánek. Nyní prakticky žijeme na jednotce intenzivní péče. Dcerce po záchvatech stoupne teplota, oteče a zčervená její tvář, začne se třást, – matka začne plakat.

Abychom ženu odvrátili od smutných myšlenek, požádáme Alexandru o povolení – chceme se pokusit vzbudit Anyu sami. Máma se unaveně usměje a přikývne.

,,Anyuta, vzbuď se. Je čas dívat se na pohádky! Anya, rychle vstaň. Nezlob mámu,” – říkáme malé krásce, která chrápe v postýlce. Prstem ji hladíme na malé rameno, dívku však nereaguje.

Lékaři neumí určit diagnózu

Rodina Any bydlí  v jednopokojovém bytě v centru městečka  Pervouralsk . Doma mají všude fotky Any. Rodičům se podaří vyfotit dceru za těch pár hodin, kdy se dítě vzbudí.

Anyin zdravotní záznam obsahuje diagnózu „Hypersomnie neznámého původu“.  Jednoduše řečeno, lékaři připouštějí, že dítě abnormálně hodně spí, ale zatím nechápou proč.

,,Lékaři zjistili, že během spícího záchvatu se Anye prudce zpomalí tep a dýchání. Ale proč se to děje, nám nikdo nevysvětlí, – zašeptá bezmocně Alexandra.  ,,Lékaři nám přímo říkají, že nevědí, co je s Anyou! Nejprve si mysleli, že dcera má meningitidu nebo encefalitidu. Vyšetření však ukázala, že s mozkem a nervovým systémem je vše v pořádku. Potom začali typovat na problémy se srdcem, ale ukázalo se, že je zdravé. Pak proběhly desítky vyšetření včetně genetických chorob, ale všude byly výsledky negativní. Neurologové, kardiologové a genetici jsou bezmocní!”

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články