ŠOKUJÍCÍ ZPOVĚĎ Bartošové fotografa: TAKTO dováděla v zákulisí a co ji dohnalo k sebevraždě?

19527
Sdílejte

Bývalý dvorní fotograf a manažer Ivety Bartošové Miloš Schmiedberger (75) zažil období její největší slávy. V rozhovoru pro český Expres promluvil o jejich spolupráci, která trvala více než deset let.

Iveta Bartošová (+48) se v dubnu 2014 postavila před televizní kamery. Vyhublá as problematickou artikulací. Omlouvala se, že špatně mluví. Měla prý stále ztuhlou čelist po operaci zubů. Světu se snažila ukázat, jak je šťastná a v pohodě. Nelze si však nevšimnout, že opak byl pravdou. Iveta jakoby byla myšlenkami a duchem úplně jinde, ačkoli se snažila usmívat. Už tehdy začali mít o ni fanoušci obrovský strach. A za několik dní, přesně 29. dubna 2014, se Česko a Slovensko dozvědělo hrozivou zprávu. Iveta se rozhodla dobrovolně ukončit svůj život. Skokem pod vlak. Od její tragické smrti uplynulo 9 let. Na Ivetu si teď zavzpomínal její dvorní fotograf Miloš Schmiedberger.

Kam dál?

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Pařmenka Bohdalová to rozjela ve Varech na festivalu : Řádila na parketu s fešným mladíkem

„Romane, skoč!“ žačka deváté třídy v obci Parchovany byla obviněna z účasti na sebevraždě svého spolužáka. Údajně ho povzbuzovala, aby skočil ze střechy školy

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Další články