Poslední rozloučení s Danielem Heribanem (†43):Statečnou VDOVU dojal potlesk, přišla i bývalá manželka!

2192
Sdílejte

10:35 Po boku Daniely Gubadové přišel i herec Jan Greššo. Rozloučit se přišla také herečka Karin Haydu, Vladimír Kobielsky, Soňa Norisová, Zuzana Norisová, Marek Majeský či Peter Bebjak.

10:30  „Já hlavně myslím na jeho rodinu, protože je to velký šok v tak mladém věku. Měl tři syny, byl hrdý otec, hrdý manžel, myslel vždy na svou rodinu. Předemnou vyprávěl io svém dědečkovi, který hrával … Tak talentovaný mladý člověk a vždy pomohl. Já například velmi rychle mluvím. Tak mi říkal, Dani, ne tak rychle. Potom ti nerozumíme. Vždy podal pomocnou ruku. Já nevím, těžko si mi povídá,“ řekla nám s třesoucím se hlasem zdrcená herečka Daniela Gudabová, která dodala, že Daniela Heribana měl každý rád a byl velmi oblíbený.

10:25  Do divadla přicházejí i někteří herci. Mezi nimi Jozef Kukla či Daniela Gudabová, která si s Danielem Heribanem zahrála v seriálu Horní Dolní.

10:22 V prostorách divadla se už sjíždějí fanoušci. Skupinka stojí v řadě před kondolenční knihou, kam mohou zesnulému Heribanovi napsat své vzkazy do nebe.

Rozloučení s Danielem Heribanem se koná v prostorách nového SND. Jak už to bývá, přímluvy přednesou jeho herečtí kolegové, kamarádi a blízcí spolupracovníci. Už nyní je ale jasné, že umělci z divadla nebudou držet čestnou stráž.

Deník totiž informoval, že zesnulého umělce už pohřbili. Mělo se tak stát během uplynulého víkendu. Rodina zorganizovala pohřeb v kruhu nejbližších, místo posledního odpočinku Daniela Heribana je na hřbitově v Suché nad parnou, kde kdysi žil.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články