Poslední rozloučení s Danielem Heribanem (†43):Statečnou VDOVU dojal potlesk, přišla i bývalá manželka!

2192
Sdílejte

12:15 Proslov má Branislav Jobus. Na Daniela Heribana vzpomíná s láskou a humorem, lidi v sále několikrát rozesmál. I on však v závěru své řeči podlehl pláči.

„Krásné, čisté, profesionální a od srdce a toto spojení sis dovolil držet poctivě, na té nejvyšší možné úrovni, co jsi na rozdíl od tebe v této malé a někdy i milé republice málokdo dovolil. Macher, aniž by ztratil svou tvář. A ještě i tu naši blbou řeč si zlegalizuval. Děkujeme ti, Danenko. Neboť nad tím vším, co jsi dokázal, byla vždy láska. A takové kvantum, že tady s námi zůstane ještě velmi velmi dlouho. A ani my tady nebudeme a ještě to tady po tobě bude létat. Jak zpíváš ve své písničce O2H: Kdyby bylo možné, dýchám i za vás,“ vzkázal svému kamarádovi.

12:08 V závěru emotivní řeči se Petře Polnišové zcela zlomil hlas. Po posledním odkazu do nebe se ona i Michal Kubovčík rozplakali. Pláč se rozléhal i v sále.

11:55  Říkají Petra Polnišová a Michal Kubovčík. Vzpomínají na vtipné zážitky z natáčení seriálu Horná Dolná. Petra Polnišová prozradila, že mámě Daniela Heribana se prý nelíbilo, že její syn v seriálu moc plivá. Promluva však začala velmi emotivně a bylo slyšet, že herečka zadržuje slzy. Zavzpomínala si na jejich úplně poslední komunikaci. Více si můžete poslechnout ve videu níže.

11:48 Proslov má Renáta Ryníková „My se s tebou neloučíme. My tě jen doprovázíme. Šťastnou cestu,“ vzkázala Danielu Heribanovi. Herečka si zavzpomínala i na společné chvíle na škole. Prozradila, že do školy ho napoprvé nevzali, ale dnes zato komisi děkují, protože tak mohli být ve společném ročníku.

11:38 Opět hraje jedna z písní Daniela Heribana.

11:27 Sálem se rozezněla další Heribanova píseň. Jmenuje se O2H a nazpíval ji i se svou manželkou Kamilou.

11:24 Teatrolog Karel Mišovic hovoří o seriálu Horná Dolná:  „Doslova kvalitativně povyšoval tento seriál, jenže podobně jako ty, ani my si tě nechceme pamatovat en v této televizní figurce. Byl jsi velkým hercem, jehož místo bylo na jevišti,“ vyjádřil se.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články