Pomsta za syna ? Gregorová ponížila Kuchařovou tak, že….

16707
Sdílejte

Svou bývalou nevěstu tak veřejně ponížila, jelikož Taťána si zakládá na tomto svém velkém modelingovém úspěchu. Právě díky titulu Miss World ji znají v mnoha zemích. Herečka tak zaútočila přesně na to, na co je nejvíc hrdá a zasáhla její citlivé místo.

Brzobohatý dlouho tiše snášel útoky své bývalé manželky. Nyní se však rozhodl bránit nejen on, ale na jeho stranu se veřejně postavili mnozí blízcí přátelé i rodiny. Daniela Písařovicová  prozradila, že už toho mají všichni plné zuby.„Ondro dlouhou dobu mlčel. Z úcty k tomu všemu pěknému, co mezi ním a Taťánou bylo. Ale shodli jsme se na tom, že tato lži a pomluvy již překročily únosné meze, které nelze projít jen tak v tichosti. Pokud jí Ondřej v manželství tak ubližoval, jak popisuje v církevní žalobě, nechápu, proč se s ním nerozvedla ona,“ rozzlobeně řekla Brzobohatého aktuální přítelkyně.Zároveň dementovala zprávy o tom, že jejich románek měl začít dávno před rozvodem. Nepopřela však, že by se nesetkali už iv minulosti, ale vždy to bylo jen v rámci pracovních povinností na nějakých akcích. Právě takovýmto způsobem se dozvěděla io Ondřejově zálibě v ženských šatech.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články