Ondřej Brzobohatý: ŠOKUJÍCÍ PŘIZNÁNÍ! Rád se převlékám za ženu! Prohlédněte si TY FOTKY

3320
Sdílejte

„Není třeba být detektiv, abychom vylučovací metodou přišli na jediné jméno. Z církevního soudu k tomu nemá nikdo důvod. Vzhledem k dehonestujícímu obsahu žaloby bych byl naprostý blázen, kdybych to udělal já. Pokud by to byl jeden z našich právníků, tak mohou rovnou oba vrátit diplom, a zůstává tedy už jen jediný člověk – Taťána. Upřímně, toto zjištění mi přijde nejděsivější na tom všem,“ prohlásil hudebník s tím, že tento krok vnímá jako pomstu za to, že si od ní dovolil odejít.

Jedním z tvrzení v žalobě je, že Brzobohatý požadoval od manželky sex převlečený za ženu.  „O své sexualitě jsem nikdy nepochyboval. Moje orientace je a vždy byla heterosexuální,“  říká. „Jako děcko jsem se části převlékal za různé postavy z filmů a chodil se pak předvádět rodičům do obývacího pokoje. Jsem velkým fanouškem také Drag Queen. Někomu to může připadat zvláštní nebo divné, ale já se při tom skvěle bavím a náramně se odreaguji. Rozhodně to ale nemá vliv na mé duševní zdraví nebo mou sexuální orientaci,“ řekl Ondřej, který jako Drag Queen používá jméno Tiffany Ritchbitch. „To křestní jméno je inspirováno mým milovaným filmem s Audrey Hepburn Snídaně u Tiffanyho. A Ritchbitch je vtipný odkaz na mé příjmení. Celé je to nadsázka,”vysvětlil.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články