Nikdo NEVÍ, proč najednou VZNIKNE: Nemoc, která se ROZVINE v mladém věku z plného ZDRAVÍ

790
Sdílejte

Navzdory rozsáhlým výzkumům se dosud nepodařilo zjistit příčinu tohoto onemocnění, tedy proč imunitní systém začne považovat své vlastní buňky za vetřelce. Vypuknutí nemoci bývá připisováno souhře více faktorů – od autoimunitních procesů, virů, genetické dispozice, přes věk, rasu a pohlaví, až po podnebí a zeměpisnou šířku.

Přestože roztroušenou sklerózu zatím nelze zcela vyléčit, pacienti mají dnes k dispozici mnohem více možností, jak s touto nemocí bojovat a vést plnohodnotný život. V léčbě se uplatňuje jak farmakologická léčba, jejímž cílem je zpomalení rozvoje onemocnění a snížení ataků, tak nefarmakologická léčba jako například fyzioterapie či logopedie.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články