Nikdo NEVÍ, proč najednou VZNIKNE: Nemoc, která se ROZVINE v mladém věku z plného ZDRAVÍ

790
Sdílejte

Příčina onemocnění je stále neznámá

Roztroušená skleróza není typicky dědičné onemocnění. Rozvine se obyčejně v mladém dospělém věku z plného zdraví. Příčinou je abnormální imunitní reakce organismu vyvolávající zánět a poškození mozku a některých částí míchy, tedy centrálního nervového systému. Obvykle se začíná objevovat mezi 18. až 40. rokem života, postihuje více ženy než muže Přesná příčina onemocnění není stále známa, předpokládá se, že v určitém momentu se spustí zánětlivý proces , při kterém vlastní organismus napadá funkci nervových vláken. 

Jako nejčastější příznaky roztroušené sklerózy odborníci uvádějí únavu, bolest, slabost, problémy s vizuálním a smyslovým vnímáním, změny nálad, dysfunkci močového měchýře, ale i střevní a sexuální dysfunkci.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články