Maminka 3 dětí Martina tragicky zemřela, šofér tíhu viny NEZVLÁDEL: Udělal něco šokujícího!

1200
Sdílejte

Dušan však prý nikdy nemluvil o tom, že by si chtěl sáhnout na život. “ I policisté se mě ptali, jestli něco naznačil. Ale ani ně neřekl, nikdy neříkal, že už ho to tady nebaví a to jsme byli jako bratři, i když jsem o pár let od něj starší, všechno jsme si řekli, ale nikdy ani jen slovem nenaznačil, že by se chtěl zabít,“ vzpomíná Peter.

Zároveň však nevylučuje, že Dušan měl sebevraždu naplánovanou už dlouho. „Měl nedávno narozeniny a ještě na té chatě, nad kterou to udělal, jsme spolu seděli a kamarád Tibor mi pak říká: Peter, neměl to rozloučení s námi? Týden pak to udělal,“ zamýšlí se nad souvislostmi .

Dušana prý výčitky svědomí mátaly neustále. „Říkal, kdyby se to dalo vzít zpět. A já na to, Dušanko, to se tak nedá, jako když střela ze zbraně vyletí. Už se nedá projektil vrátit. Stalo se, následky musíš nést,“ vzdychne si Petr .

Dodává, že málokdo ví, že jeho kamarád chodíval kolem místa nehody na kole nebo na bílé babetě. „Když chodíval kolem, vždy jí přinesl nějaký kvítek. Toto možná jen mně řekl. Já jsem bral jako signál lidskosti, že ho to trápí. Bral jsem to tak, že hlavu má v pořádku, srdce má v pořádku, ten kvítek tam dá, vysvětluje .

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články