Lehký a vláčný čokoládovo-třešňový koláč. Úžasně jemná třešňová chuť…

1956
Sdílejte
Na máslový krém:
  • 500 ml (2 šálky) mléka
  • 1 balení pudinku s vanilkovou příchutí (37 g)
  • 60 g (4 PL) cukru
  • 150 g (2/3 šálky) masla
  • Nechte v chladničce 4 hodiny
Na čokoládovou vrstvu:
  • Čokoláda: 150 g čokolády
  • 70 g (1/3 šálky) másla
Postup:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články