KORUNOVACE KARLA III. ONLINE: Král poruší tradici, další ponížení Harryho!

2288
Sdílejte

Je zde den, který se navždy zapíše do historie! Britský král Karel III. a jeho manželka Camilla budou dnes korunováni ve Westminsterském opatství v Londýně. Sledujte společně s námi tento moment, který se navždy zapíše do historie.

Jak jsme vás na topkách informovali, princ Harry pravděpodobně přiletěl do rodné Británie v pátek ráno. Dosud ho však nikde nebylo vidět. Podle všeho chyběl i slavnostní večeři , které se zúčastnili například princezna Anne, Vévoda a Vévodkyně z Kentu, Zara Tindall s manželem, či princ Andrew a jeho dcery s manžely. 

Jak informuje Daily Mail, nebude ani na oficiálních záběrech, ani ve slavnostním doprovodu, ani při pozdravu z balkonu, či na rodinném obědě.

Bouřlivé debaty se vedly i ohledně toho, kde bude během korunovace usazen. Podle nejnovějších informací by měl sedět ve třetí řadě, vedle manžela své sestřenice Eugenie. 

9:30 Do prostor Westminsterského opatství zhruba od 9:00 přijíždějí první hosté. Zmínit lze například herečky Judi Dench a Emmu Thompson či zpěváka Nicka Cavea.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články