Hanychová ohromila novým kočárkem! Má ho jako PRVNÍ v celé republice!

23883
Sdílejte

 I když během těhotenství tvrdila, že pro ni nebude kupovat novou výbavičku, neboť všechno bude mít po starší sestře Mii (5) a od známých, nevypadá to tak. Pro Rozáriu má novou bílou postýlku s měkkou růžovou opěrkou a doplňky, slaměný košík, ve kterém ji může snadno přenášet po domě, ale také velmi pěkný a funkční nový kočárek. Ten si nemůže vynachválit.

Třeba uznat, že Agátě Hanychovy mateřství sluší. Vypadá svěže a vždy dokonale nahozená, i při procházkách s kočárkem. A zjevně jich má několik. Jeden je ve světle zelenavé barvě a jeden je tmavě růžový s potiskem s rockerským designem, s tím byla na první procházce malé Rozárky a bylo ji s ním vidět i Agátinu mámu Veroniku Žilkovou, když kočárkovala vnučku. Agáta ale aktuálně opěvuje nový, mentolově zelený kočárek britské značky, což je naznačeno iv názvu firmy.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články