Znechucený Jakub Prachař: Hanychová namočila jejich dceru do nebezpečného byznysu. Bude se soudit?

62114
Sdílejte

Sara je původem z Makedonie. Byli jste se už podívat v jejím rodišti?

Ano, ale Balkán mám rád obecně. Oblíbil jsem si ho už jako dítě. Je mi blízká mentalita tamních lidí a líbí se mi i něco z jejich hudby. Tam není nic, jak se říká, za rohem. Je to pro mě opravdu velmi sympatické prostředí. Líbí se mi, že u nich hraje neustálá hudba, tančí a mají rádi skvělé jídlo. Navíc v některých částech mají také moře. Myslím, že je to skvělý život.

Uměli byste si tam představit i žít?

To ano. Úplně v pohodě.

V jistém českém pořadu jste mezi řečí zmínil zásnuby. Víte už i termín svatby?

Já v těch pořadech tolik řeknu… Držím se rodinného hesla: Nikdy nekaz „historku“ pravdou. Kdybych mluvil jen pravdu, je to hrozná nuda. V minulosti jsem řekl i to, že svou matku zakopu v zahradě či ji vyhodím do kontejneru, nebo přivážem k radiátoru. Takové věci si já vymýšlím. Když totiž řeknete pravdu, většinou bývá zneužita.

Vyhnuli jste se otázce o zásnubách a svatbě.

Nic takového nechystám.

A ještě otázka na závěr. Ke kterému ze slovenských kolegů máte bytostně nejblíže?

Když jsme filmovali v Tatrách, zajel jsem občas do Košic za Mariánem Čekovským. Je skvělý. Dokonce jsme spolu dvakrát hráli a bylo to super. Chystám se za ním opět. Dohodli jsme se také na spolupráci. Uvidíme, jestli to vyjde. Čekovského mám nejraději.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články