Zebra roláda s jemným krémem – dezert, který budete připravovat každý víkend!

2991
Sdílejte

Pomocí běžné lžíce vytvoříme náhodný vzor a vršek vložíme na 20 minut do trouby vyhřáté na 180 stupňů. Po upečení ihned otočíme, sejmeme pečicí papír – po sloupnutí vložíme zpět na pult a pult pevně srolujeme. Nechte takto 15-20 minut.

Na krém: smíchejte smetanový sýr (můžete použít mascarpone) a moučkový cukr + vanilkovou esenci. Část vrchu potřeme krémem, pevně zabalíme do rolády, zabalíme do pečícího papíru nebo potravinářské fólie a necháme v lednici alespoň 3 hodiny, nejlépe přes noc, odležet.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články