Nejslavnější moderátor všech dob zemřel: Vyhrála nad ním rakovina!

1266
Sdílejte

Americký televizní moderátor Jerry Springer zemřel ve čtvrtek (27. dubna) ve věku 79 let. Podle prohlášení rodiny skonal v klidu ve svém domě v Chicagu. Nedávno se objevila informace, že kontroverznímu muži byla diagnostikována rakovina slinivky břišní.

Podle dostupných informací byli jeho lékaři optimističtí, ale nemoc nabrala sílu a začala mít celém rychlý spád. ,,Jerryho schopnost navázat kontakt s lidmi byla základem jeho úspěchu ve všem, o co se pokusil, ať už to byla politika, vysílání nebo jen vtipkování s lidmi na ulici, kteří se chtěli vyfotit nebo přehodit pár slov. Je nenahraditelný a jeho ztráta nesmírně bolí, ale vzpomínky na jeho intelekt, srdce a humor budou žít dál,“ uvedl mluvčí rodiny Jene Galvin pro americký časopis Rolling Stones .

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články