Hanychová a Soukup jsou spolu už rok. Intenzivní příprava na porod…

946
Sdílejte

Momentálně oba nejvíce zaměstnávají přípravy na porod. Jaromír se iv tomto směru rozhodl učinit vůči své lásce vstřícný krok a ujal se něco, na co dosud neměl odvahu. Ředitel TV Barrandov bude při narození jeho dcerky navzdory tomu, že u předchozích dětí se na to nenechal namluvit.

„V porodnici mi řekli, co a jak se bude dít,“ vysvětlil, že má už za sebou první předpřípravy. Agáta na něj nabonzovala, že si odmítá předem prohlédnout nějaké porody na internetu a nechce absolvovat ani předporodní kurz. Nechává to všechno přirozeně běžet a už teď se velmi těší na narození dcerky Rozárky.

Česká influencerka už dříve na Instagramu prozradila, že se její dcerka zřejmě narodí dříve, než lékaři plánovali. Termín má stanoven na 28. dubna, jenže podle odborníků by mohla přijít na svět v předstihu. Přesné datum však zatím neurčili. Ještě před porodem stihla Hanychová se Soukupem absolvovat profesionální focení, aby měli pěknou památku na těhotenství.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články