10leté dítě musí zaplatit dluhy své matky, která ho léta zanedbávala a zneužívala

1139
Sdílejte

Matka – alkoholička, se o něj nestarala, nedávala mu jíst, často musel jíst cukr z cukrové mísy aby vůbec přežil…

Osud nešetří 10letého Premeka. V roce 2018 chlapec ztratil otce a zůstal sám se svou matkou, nezaměstnanou alkoholičkou. Žena obývá byt, který patří Přemekovi, pořádá v něm alkoholické párty a pravidelně se zadlužuje. Chlapec šel do pěstounské rodiny, ale po nějaké době se ukázalo, že… 10leté dítě má splatit dluhy své matky!

Traumatické dětství

Premek je pouhých 10 let, ale už musí čelit mnoha traumatickým zážitkům. Chlapec se narodil v roce 2011 v Boguszów-Gorce. V roce 2018 ztratil svého otce. Potom zůstal sám se svou matkou, ačkoli lepší je říci, že byl „odsouzen“ být se svou matkou. Žena nepracuje a je alkoholička. Kromě toho zabírá byt, který patří Přemekovi.

V roce 2017 koupila chlapcova babička, která žije ve Spojených státech, Přemekovi byt. Chtěla pomoci. Bohužel, brzy se ukázalo, že tento drahý dar se stal pro dítě prokletím.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články