Dotýkání se chleba holýma rukama může přenést bakterie na povrch chleba, což může zvýšit riziko otravy jídlem. Bakterie jako Salmonella, E. coli a Listeria mohou na povrchu chleba přežít krátkou dobu a za správných podmínek, jako je teplo a vlhko, se mohou množit. Abyste předešli riziku otravy jídlem, je důležité vždy používat papírový sáček nebo jednorázové rukavice.
Kam dál?
- Tento ubohý, zubožený pes se lidí bál natolik, že se jim nemohl podívat do očí: dokud nepoznal, co je láska…
- Drzý kluk odmítl uvolnit místo staré babičce v autobuse: Neuvěříte, jaké dostal ponaučení od ostatních cestujících!
- Malý letoun se zřítil do zahrady : Dva muži zemřeli
- Trpěla nespavostí a neměla pro to žádné vysvětlení. Když nainstalovala kamery, všechno bylo jasné !