Temný osud krásné české herečky: Potrat, alkohol, dcera na drogách i pokus o sebevraždu!

3155
Sdílejte

Jedna z nejcharismatičtějších českých hereček Vilma Cibulková oslavila právě šedesátku a bilancovala. Život se s ní nemazlil, až se člověk diví, že se nakonec dokázala opět vstát.

 Proslavila se zejména rolí v Hřebejkově tragikomedii Pupendo, ale zazářila v mnoha dalších známých filmech, jako například Báječná léta pod psa, Čas sluhů, Výchova dívek v Čechách, Pohádky pro Emu, zda z nejnovějších Tatova volha nebo promlčeno.

​Ačkoli byla talentovaná, úspěšná, krásná a měla dokonalou figuru, ve vztazích se Cibulkové nedařilo. Když se nešťastně zamilovala do mnohem staršího despotického režiséra, řešila to alkoholem. Dobře nedopadla ani její dvě manželství a zoufalství bylo tak velké, až se pokusila o sebevraždu. Potrápila ji také její jediná dcera, která se během puberty dostala do drogové závisti, až se ji rozhodla z domova vyhodit. 

Kam dál?

V den, kdy by Karel Gott oslavil své 85. narozeniny, jeho nejstarší dcera Dominika zveřejnila snímek údajného bratra Huga. Tátův syn roste do krásy, uvedla

Náhoda, nebo nezvratný osud : Proroctví známé jasnovidky Vangy, obsahují pozoruhodnou předpověď. Podle ní v roce 2024 Donald Trump ohluchne

Účastnice Výměny manželek Jana Röbisch, kterou proslavila její nezapomenutelná hláška „Mačkáš mi hada“, má za sebou další rozchod. Zato se pochlubila….

Ralf Schumacher mladší bratr slavného Michaela Schumachera šokoval : Po rozvodu s modelkou oznámil, že je gay

U Genzerů se pořádně oslavovalo! Bavič a bývalý tanečník Richard Genzer (57) vdával svou dceru Viktorii (23)

Další články