Svatba století: Veronika Žilková o tom, jak milionář žádá v kuchyni o ruku její dceru Agátu

10711
Sdílejte

Veronika Žilková pro harmonii v rodině odpustí i nevěru. Po třech rozvodech má nového chlapa, ale svatbu chystá těhotné dceři Agátě Hanychové.

Česká herečka Veronika Žilková (61) si v partnerském životě vytrpěla hodně příkoří, ale stále věří v pravou lásku. Přestože má za sebou tři nezdařená manželství, ve kterých ji partneři podváděli, dokázala se s tím vyrovnat. „U chlapů s tím třeba prostě počítat. Tak to je,“ zhodnotila pro PLUS 7 DNÍ. Po necelém roce, který uběhl od rozvodu s jejím posledním manželem, hercem a velvyslancem Martinem Stropnickým, se zamilovala do dalšího muže. Tentokrát je to muzikant Josef Holomáč, kterého si fanoušci mohou pamatovat i ze skupiny Argema. „Konečně se při něm nemusím krotit. Tím, že je rocker, bez problémů akceptuje i mou divočejší část povahy,“ prozradila dále.

Vděčná za nevěry

Když se Veronika Žilková po osmnácti letech manželství rozcházela s Martinem Stropnickým, netajila roztrpčení. Fakt, že ji opustil kvůli lásce k zaměstnankyni českého velvyslanectví v Izraeli, kde působil, mladší třiceti let, by mu dokázala odpustit. Více ji zranil hulvatský mail, ve kterém jí sucho oznámil, že ji už nemá rád a chce jejich vztah ukončit. S odstupem času herečka prozrazuje, že se s jejím trápením identifikovalo mnoho jiných žen, které se ocitly ve stejné situaci.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články